-20%

Dekoder DVB-T2 Romsat 2018HD


Compare
 • Brand: Romsat
 • Model: TR-2018HD
 • Format:  MPEG-2 / MPEG-4
 • Quality: SD/HD
 • Item condition: NEW

2,000L 2,500L

Category:
 • Dekoder DVB-T2 qe mund te shikoni te gjitha kanalet ne formatin digjital pa pagese
 • Brand:  ROMSAT
 • Model: TR-2018HD
 • Marrësi digjital Romsat TR-2018HD është projektuar për të marrë transmetime të hapura digjitale në standardin DVB-T / T2 në formatet MPEG-2 / MPEG-4.
 • Dekoderi ju lejon të shikoni kanale standarde (SD) dhe kanale për definicion të lartë (HD).
 • I pajisur me porte USB qe mund te shikoni filma nga USB-ja juaj ose mund te beni lidhje me USB Wifi.
 • Lidhje me fishe HDMI.
 • Ne paketim perfshihen: Telekomande, fishe Scart dhe 2x bateri.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Dekoder DVB-T2 Romsat 2018HD”

There are no reviews yet.