About Us

Passion may be a friendly or eager interest in or admiration for a proposal,
cause, discovery, or activity or love to a feeling of unusual excitement.

Cfarë bëjmë ne?

electronics design systems inc
CHOOSE RIGHT! THINK BIG!

Tek ne do të gjeni:

– Audio& Video,
– Automotive (pjesë elektronike për makina),
– Kablla dhe adaptorë,
– Desktop (Personal Computer),,
– Aksesorë sigurie për ambjentin dhe biznesin tuaj,
– Laptopë,
– Teknologji SMART,
– Smartphone,
– Tableta,
– Aksesorë elektronikë, etj.

– Shërbime Profesionale:
– Servis dhe riparime elektronike,
– Blerje dhe marketing online,
– Shërbim informues 24 orë,
– Transport falas për çdo porosi produkti,
– Design (Shtyp, Media, Web, Interior), etj.
– Dublime, Titrime materialesh audio vizive,
– Konsulta shërbimi profesional me Partnerë dhe Institucione Prestigjoze në vend.
– Informime mbi të rejat më të fundit nga teknologjia, etj.
– Forum virtual, klub debati dhe idesh mbi eksperiencat e të apasionuarve rreth elektronikës dhe teknologjisë.

Perse EDSI?

1. Shërbime Shumëdimensionale.
2. Shërbime në kohë të shpejtë (48 orë nga momenti i porosisë).
3. Seriozitet përgjegjshmëri dhe garanci për të gjitha shërbimet.
4. Shërbim 24 orë në çdo kohë në çdo moment. 5. Marketing me çmimet më të lira në treg momentalisht në këtë fushë.

Historia

Një risi në llojin e vet “EDSI”, Electronics Design Systems Inc, është ideuar dhe konceptuar si një rrjet virtual shitjesh dhe shërbimesh online për t’ju ofruar shërbime cilësore në kohën më të shpejtë. Në tregun e botës globale ku faktori KOHË është shërbimi më i shpërblyer, EDSI vjen pranë jush si këshilluesi, shoqëruesi dhe asistenti juaj më i mirë në të gjitha shërbimet që ju nevojiten pa ju shkëputur nga rutina juaj e punës ditore. 31 vjet pasi Steve Jobs dhe skuadra e Macintosh vendosën të ndryshonin botën, zyrtarisht EDSI u hap për publikun më datën 24 Janar 2015, duke sjellë pranë jush ofertat më të mira në tregun e teknologjisë elektronike. Të bazuar nën moton CHOOSE RIGHT! THINK BIG! Sigurisht që shërbimet tona do të jenë shumëdimensionale duke përfshirë fushat e Shërbimeve Profesionale, Marketingut, Service, Teknologjisë, Veshjeve, Aksesorëve etj. Sigurisht është e rëndësishme të theksojmë që të gjitha shërbimet tona ju kursejnë KOHË DHE PARA…

CEO/Founder

Client Care

Support Boss

Delivery Driver

Packaging Girl